Една от емблематичните водещи на БНТ Люба Пашова обяви изненадващо,

...
Една от емблематичните водещи на БНТ Люба Пашова обяви изненадващо,
Коментари Харесай

След 27 г. на Сан Стефано Люба Пашова напуска БНТ

Една от емблематичните водещи на Българска национална телевизия Люба Пашова разгласи изненадващо, че напуща националната телевизия. Така тя поставя завършек на своята 27-годишна кариера в постройката на столичната улица " Сан Стефано " 29.

В пост в формалната страница на авторското предаване " Извън играта ", на което бе водеща в продължение на 9 години, Пашова написа: 

" Скъпи другари, 27-годишният ми път в Българска национална телевизия завърши. Благодаря на ориста, че ми подари тази огромна обич, в която имаше от всичко по доста! Благодаря за вниманието, любознанието и поддръжката! Не знам дали " Извън играта " ще продължи да съществува... За мен беше чест! "

 

По информация на " 24 часа " водещата ще се завърне към театралната сцена, като на 26 октомври й следва премиера в Театъра на армията.

Пашова е част от представлението " Нежни, тайнствени и гневни ", чийто създател и режисьор е Андрей Калудов. На сцената тя си партнира с Деси Бакърджиева, Силвия Петкова, Таня Кожухарова, Ана-Мария Николаева и Божидар Попчев. Спектакълът е на Дупнишкия спектакъл, който гастролира с него и на сцената на " Армията ".

Люба Пашова е родена на 28 юни 1971 година в Кюстендил. Завършила е ВИТИЗ " Кръстьо Сарафов ", като се дипломира в първия и единствен клас, особено квалифициран за Сатиричния спектакъл. Партнирала е на Георги Калоянчев на сцената на Сатиричния спектакъл и на Невена Коканова в постановката " Големанов ".

Работила е говорителка на дирекция " Национална полиция ".

Пашова стартира да работи в Българска национална телевизия след конкурс за водеща на утринния блок " Добър ден, България ".

Била е водеща на предаването " Втори Тото Шанс ", на спортните вести в дирекция " Спорт " на Българска национална телевизия и на предаването " Извън играта ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР