Една от близначките на футболната легенда на Левски“ Димитър Иванков

...
Една от близначките на футболната легенда на Левски“ Димитър Иванков
Коментари Харесай

Дъщерята на Димитър Иванков покорява модна Италия! 19-годишната Стелла подписа с водеща агенция в Милано

Една от близначките на футболната легенда на „ Левски “ Димитър Иванков – Стелла, е на път да покори стилните сцени в меката на модата Италия, разбра HotArena.

19-годишната хубавица подписа контракт с водещата организация в Милано Fashion Model Management през януари и към този момент може да се похвали и с първата си фотосесия, направена в тандем с известния италиански фотограф Марко Фалцета, както и със съществени задължения.

Красивата щерка на някогашния вратар е снимала за Емилио Пучи и водещите онлан магазини luisviaroma и baseblu. Агенцията, за която Стелла работи в Милано, й планува блестящо бъдеще. Модният подиум обаче в никакъв случай не е бил самоцел за 19-годишното момиче, писа „ Галерия “.

Като дребна даже била мъжкарана – играела с топки и колички, имала по-момчешка походка. Затова когато били на 12 годинки, майка й Десислава изпраща нея и сестра й Анжела на курс за модели. Искала да ги направи по-фини и грациозни.

Стелла се явила на състезанието „ Малка Мис София “ и го спечелила. Започнала да приема разнообразни задължения, а главен мотор на стилните й изяви бил един от първите супермодели на България – Ирина Папазова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР