Една от бившите любови на Цуни е именно Преслава, това

...
Една от бившите любови на Цуни е именно Преслава, това
Коментари Харесай

Бомба, Най-Накрая Проговори! Преслава Разкри Истината За Плейбоя Цуни! Шок За Всички, Той Е

Една от някогашните любови на Цуни е точно Преслава, това твърди той. Богаташът от Плевен се оказа най-големият клеветник в Къщата. В началото на формата той твърдеше, че е излизал с Алекс Богданска. Но по-късно отхвърли и съобщи, че двамата само са си писали.

40-годишният плевенчанин, който към момента разчита на издръжката на родителите си, твърди, че е имал връзка и с други известни дами. Сред тях е и Преслава.

Приближени до него споделиха, че той в реалност е имал връзка с няколко известни дами. Пада си единствено по дами, които са известни и мечтани от всички. Обикновените девойки не го притеглят.

Запознати с персоналния живот на Цуни разясняват, че той има един доста огромен проблем – непрекъснато си фантазира, че има връзки с известни дами. Истината е, че той си е падал по Преслава. Бил вманиачен по нея.

Поканил я няколко пъти на кафе, само че тя не откликнала на възприятията му. Нещо повече – Преслава му обяснила, че сред тях не може да има нищо. Но брадърът не желал и да чуе.

Накрая пайнерката по този начин се вбесила и си разрешила да го назова с неособено приятни прилагателни, които Цуни не желае да си спомня.

След случилото се, той решил да й отмъсти и популяризирал слуховете, че е бил съкровен с нея.

Близки на брадъра споделят, че той даже си наел пиар, който да разгласява измислени публикации за него.

Пред своя колежка Преслава също коментирала връзките си с него. Колежката й се свързала с нея с молба да я посъветва какво да прави с Цуни, защото той ухажвал и нея.

Преслава даже се обидила от обстоятелството, че колежката й я пита дали е имала връзка с него и декларирала изрично, че в никакъв случай не би погледнала мъж като Цуни, написа Хот нюз.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР