Една обикновена ситуация раздели потребителите на мрежата.Старозагорец твърди, че жена

...
Една обикновена ситуация раздели потребителите на мрежата.Старозагорец твърди, че жена
Коментари Харесай

Котки разделиха старозагорци, намесиха и кмета СНИМКА

Една елементарна обстановка раздели потребителите на мрежата.

Старозагорец твърди, че жена всекидневно идва в един от регионите на града с една точна цел. Николай А. декларира, че въпросната гражданка храни бездомните котки. Той не е удовлетворен от постъпките на дамата и употребява обществената мрежа Фейсбук, с цел да призове за ограничения кмета на обитаемото място.
" Г-н Кмете, в качеството си на каква госпожата от фотосите идва всяка вечер да храни и развъжда котките в квартала?Дори не е от този регион. Моля, да предприемете ограничения ",  написа Николай А. Той съпровожда своеобразното си отворено " писмо " и със фотоси, на които се вижда колата на дамата и котките, които обикалят край нея.

 Публикацията не оставя старозагорци равнодушни, а множеството от тях имат мнение за описаната обстановка. Оказва се обаче, че то надалеч не съответствува с позицията на техния съгражданин. В самобитната " полемика " за правотата на постъпката се появяват значително отзиви, съгласно които дамата не прави нищо неприятно. Напротив! За доста жители грижата за безпризорните животни е положително дело, което може единствено да радва. Други не споделят тяхното мнение, отчитайки, че по този начин популацията на животните може да излезе отвън надзор. Не липсват и доста шегаджии, които не вземат съществено казуса, иронизирайки казуса на своя съгражданин. Вижте някои от мненията на старозагорци:

  " Жена храни положителни, беззащитни животинки, едвам оцеляващи на улицата, подложени на мраз, апетит, тормоз, заболявания и прочие. А съгласно Вас от къде са се появили там? Сами може да си отговорите,нали? Та да Ви отговоря на въпроса въпреки всичко.Това е една жена,която мисли освен за себе си,а и за клетите страдалчета ", написа Златомира Б.
  " Това ми звучи като: кмете, на открито вали, излез да събереш капките, тъй като ме мокрят! ", майтапи се Ж. Желев.  " Какво неприятно има да нахрани животинките? Човек, необичащ животни, за мен не заслужава почитание! ", счита Радка Т.  " Ако се размножавахме посредством хранене, тежко ни. Респект към госпожата, поддържам я изцяло ", написа Йолина Н.  " Браво на дамата!Поне като не можем с друго да им помогнем, най-малко да са нахранени ", написа друга старозагорка.   " Много такива самаряни има в града - хранят котки и кучета и до такава степен. Яко ги обезпаразитяват и кастрират, бих ги подкрепил ", написа Станимир К. 

  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР