Една нова тенденция, вдъхновена от лятото и най-вече от романтичното

...
Една нова тенденция, вдъхновена от лятото и най-вече от романтичното
Коментари Харесай

Смелата рокля, с която Ема Робъртс последва най-горещия летен тренд

Една нова наклонност, въодушевена от лятото и най-много от сантименталното Средиземноморие, се прокрадва от ден на ден в последните месеци време и настойчиво се постанова. " Доматеното момиче " мигновено се възприе от феновете на модата и се придвижи на всички места - и на улицата, и на формалните събития и, несъмнено, във виртуалното пространство. Новата стилна фикс идея към този момент има над 30,3 милиона гледания TikTok.
 Tomato Girl - какво съставлява вирусната наклонност
" Доматено момиче " - вирусната наклонност на лятото

Тенденция или метод на живот

" Доматеният " тренд завладя и известните персони. Последната, която придвижи европейските летни трептения в Щатите е актрисата Ема Робъртс.

Миналата седмица, звездата от сантименталните комедии и племенница на Джулия Робъртс, се появи в червен монохромен комплект от две елементи, пресъздаващ фамозния червен плод. И изглеждаше самоуверено, блестящо и възхитително.

Ема Робъртс участва на интимно вечерно празненство на Ralph Lauren и Net-a-Porter x Mr Porter в Хемптън. И сантименталната и живописна по едно и също време визия отлично кореспондираше със събитието - яркочервена тениска с изрязани краища, съчетана с макси пола с висока талия, която се спуска малко над земята.

Аксесоарите са сведени до най-малко, само чифт изящни диамантени обеци и черна кожена чанта Ralph Lauren. Косата е повърхностно спусната по раменете, а гримът обикновен, съвсем незабележим.

Ден по-рано пък актрисата бе на различен летен празник, на който се появи в отбор, който някои евентуално биха нарекли хармония на " картофено момиче ", написа шеговото InStyle.

Визията включва лека кремава рокля с А-образна линия, съчетана с огромен и богат блейзър. Чифт кремави обувки с ток, гривни на едната китка и обеци допълват визията и акцентират летния искра.
 Ема Робъртс, Джулия Робъртс и какво е общото сред двете актриси, с изключение на роднинската връзка
Ема Робъртс и обичаният ѝ сантиментален филм с присъединяване на Джулия Робъртс

Кръвта вода не става

Една от последните изяви на  в киното са в сантименталния филм Maybe I Do, където си партнира с холивудската звезда Ричърд Гиър. По отношение на персоналния ѝ живот, актрисата отглежда сама дребния си наследник, откакто се раздели с бащата Гарет Хедлънд.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР