Една необичайна книга събра снощи в Съюза на журналистите научен,

...
Една необичайна книга събра снощи в Съюза на журналистите научен,
Коментари Харесай

IT фантастика - духовна сага

Една необикновена книга събра нощес в Съюза на публицистите теоретичен, интелектуален и нравствен хайлайф. Книгата насочва дръзки послания, които надвишават физическите граници и странстват из обществените мрежи.

София

В дъното на магията на тази книга " Многомерен медиум: Процесът ОМ " на Ясен Висулчев и многочислен екип от негови съидейници е Никола Тесла, който превзема създателя още от ранно детство. Никола Тесла, на който даже великият Алберт Айнщйн се е доверявал. " Аз ще бъда свестен след 100 години ", е споделил Тесла преди да ни напусне. " Тези 100 години минаха ", сподели нощес за Българска национална телевизия създателят.

Ясен Висулчев - издател, академик, публицист: Нашият техногенен век към този момент е минал своя пик и нататък. Ние се развиваме духовно. А тази духовна връзка ще докара до възобновяване на нашата връзка с космополитен информативен корен.
" Многомерен медиум " ни кара да имаме вяра, че земният човек в действителност ще си възвърне умеенето да черпи от кладенеца на вселенските познания. Попадате в една еквилибристика на прадревни познания и супер IT-технологии, които водят до бъдещето на индивида и оцеляването на цивилизацията ни. Дали IT-фантастика или духовна сага - остава да реши читателят или хората в обществената мрежа.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР