Една жена сподели как баща й й каза недвусмислено, че

...
Една жена сподели как баща й й каза недвусмислено, че
Коментари Харесай

„Аз съм болногледачът на баща ми – той ми каза, че не мога да започна да живея живота си, докато той не умре“

Една жена показа по какъв начин татко й й сподели недвусмислено, че би трябвало да се грижи до момента в който той почине, преди тя да стартира да живее личния си живот. 30-годишната детегледачка, която живее с родителите си, споделя, че е имала „ обичайно детство “, само че описа по какъв начин 67-годишният й татко я е малтретирал: „ Физически и душевен, откогато се помня. ”

И до момента в който тя удостовери, че физическото принуждение към този момент е спряло, тя призна, че психическото принуждение е траяло и вследствие на това предизвиква голям фамилен раздор. След като сполучливо се дипломира, тя призна, че се е отказала от шанса за каквато и да е кариера, с цел да се грижи за родителите си, което докара до не толкоз впечатляващо CV и голям брой лични здравословни проблеми, в това число сърдечен проблем, автоимунно заболяване, диабет, артрит и тежка меланхолия.

Тя сподели: „ Върша по-голямата част от готвенето, чистенето, външната работа (през лятото), прането, грижата за нашите животни (много котки и двойка на кучета), пазарувайки хранителни артикули...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР