Една жена, която е загубила сродната си душа заради свръхдоза

...
Една жена, която е загубила сродната си душа заради свръхдоза
Коментари Харесай

Тя загуби сродната си душа заради фентанила. 3 години по-късно, отслабва ли най-накрая жилото на отсъствието около празниците?

Една жена, която е изгубила сродната си душа поради свръхдоза фентанил, отразява нейното пътешестване с тъга по време на празниците и по какъв начин прекосяването на времето носи своето „ лично ужилване на болежка “, като в същото време дава опция за наслада.

„ Чувствам се по-лека тази година, не знам тъкмо за какво “, Гуен Дъдли, лекуващ се привързан, сподели пред Fox News. „ Първите две години, даже когато хората започнаха да поставят коледни лампички, ми се повдигаше. И украсяването на елхата беше опустошително. “

„ Но тази година получихме елха, тъй че украсихме, и просто изпитах толкоз доста наслада “, добави тя. „ И това е доста друго. “

Партньорът на Дъдли, Пол Франс Дъфи II, на 32 година, получи рецидив, откакто остана изтрезнял в продължение на три години. Той умря скоро по-късно, през май 2021 година, оставяйки зад себе си сина си и на Дъдли, Лука, който в този момент е съвсем на 5 години.

Това ще бъде третият празничен сезон за Дъдли без Дъфи и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР