Една жена казва, че най-накрая е освободена“ от смазващите“ си

...
Една жена казва, че най-накрая е освободена“ от смазващите“ си
Коментари Харесай

„Моите 34KK цици ме смазваха и мъжете непрекъснато се взираха – сега съм свободна“

Една жена споделя, че най-сетне е „ освободена “ от „ смазващите “ си 34KK гърди, откакто се отхвърли от цели шест размера чаша.

Калийн Стамърс беше обект на мъже, които я зяпаха по улицата й и изпитваше непрекъсната болежка, преди да легне под ножа, с цел да понижи размера на гърдите си. Жената, в средата на двадесетте, неотложно освободена, защото намаляването на бюста освен отстрани тежестта от гърдите й, само че й даде увереността най-сетне да бъде същинската си същина.

Жената от Лондон похарчи 7800 паунда за интервенция, с цел да промени гърдите си от 34KK на 34F и споделя, че трансформацията си е коствала всяка стотинка, защото е извънредно удовлетворена от новия си външен тип. Kaeleen споделя, че към този момент не се усеща „ в капан в личното си тяло “ или в непрекъсната болежка.

„ Преди интервенцията мъжете зяпаха по през целия ден, всеки ден, а понякога просто тъй като смятаха, че съм станала смешна импланти ", изясни тя. Намаляването на бюста не беше единствено за външния й тип, защото големит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР