Една жена беше оставена в постоянна изключителна болка“ и трябваше

...
Една жена беше оставена в постоянна изключителна болка“ и трябваше
Коментари Харесай

Жена, оставена в „постоянна болка“ след лазерна операция на окото и принудена да похарчи още £25 000

Една жена беше оставена в „ непрекъсната изключителна болежка “ и трябваше да похарчи £25 000 за следващо лекуване след несполучливо лазерно око интервенция.

Ерин Орчард, на 36 години, от Сидни, Австралия, претърпя интервенция през 2019 година, с цел да избегне носенето на очила в деня на сватбата си. Въпреки това, след процедурата, тя страда от конвулсии на лицето, изтощителна болежка и изключителна сензитивност към светлина. Състоянието на Ерин – невропатична болежка в роговицата – е малко разбрана реакция на интервенцията.

Ерин разказва ежедневната болежка като „ като стъкло, което се пробожда в очите ми “ и приканва другите да помислят два пъти дали да се подложат на процедурата. Болката идва при пристъпи, които са породени от дребни промени в околната среда, като вятър или климатик.

Тя сподели: „ Пристъпите се предизвикват от неща, които в никакъв случай не бих си показала, като вятър, климатик или даже в случай че съм прекомерно изтощен. Трудно ми е да действам или да правя ежедневни действия. "

Кога...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР