Една фотосесия без изкуствено осветление, без професионален фотоапарат, но с

...
Една фотосесия без изкуствено осветление, без професионален фотоапарат, но с
Коментари Харесай

7-годишната дъщеря на Дрю Баримор я снима за корицата на списание - slava.bg

Една фотосесия без изкуствено осветяване, без професионален фотоапарат, само че с доста същински усмивки.

За фотосесията си за корицата на списание “The Sunday Times Style” бе планувано Дрю Баримор да бъде снимана в Ню Йорк от професионален фотограф, както кардинално всеки би очаквал да се случи на сходно събитие.

Но когато пандемията принуди всички ни да съблюдаваме отдалеченост един от различен, актрисата решила да ангажира не експерт, а седемгодишната си щерка Олив.

Тя обича да снима и незабавно се съгласила на предлагането на майка си. И по този начин благодарение на елементарна камера Polaroid, няколко чифта тоалети и слънчевото огряване на плажа се е получила една доста стилна и същинска фотосесия.

Баримор признава, че фрагментите са станали едни от най-любимите й до момента и се радва, че се е възползвала от обстановката по този метод. Ние пък би трябвало да признаем, че Олив има прикрит гений и ярко бъдеще като фотограф, в случай че реши да се насочи към тази посока.

Олив е по-голямата щерка на Дрю и някогашния й брачен партньор Джил Копелман, с който тя се раздели през 2016 година. Другата им щерка е на 5 години и се споделя Франки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР