Една ера отиде в историята – Слави Трифонов разпусна балет

...
Една ера отиде в историята – Слави Трифонов разпусна балет
Коментари Харесай

Една ера отиде в историята: Слави Трифонов разпусна балет „Магаданс“, не му трябват за новото предаване

Една епоха отиде в историята – Слави Трифонов разпусна балет „ Магаданс “, разбра HotArena.
Красавиците с безпределно дълги крайници няма повече да са част от екипа на Дългия.
В последното си предаване Трифонов призна, че готви нов ефирен план. Все още не е ясно какъв ще бъде той – дали ще прави телевизия, или още веднъж шоу. Но едно е ясно – красиви дами няма да танцуват към него.
Слави съобщил на балерините, че няма да се разчита на тях, още преди няколко месеца. Момичетата приели прочувствено раздялата. Някои от тях даже пускат по сълза, щом Дългия им споделя, че няма да танцуват за него повече, писа „ България Днес “.

На последния снимачен ден на „ Шоуто на Слави “ балерините вземат решение да подарят на шоумена непретенциозен подарък. Те желаят да се отблагодарят за всичко, което Слави прави за тях през годините.
Голяма част от девойките работят от цяла декада при Трифонов. Красавиците са негова уязвимост, той доста ги почита, само че в новия си план не счита да разчита на танцьорки и по тази причина е заставен да се раздели с тях.
Припомняме, че Слави Трифонов за първи път взе отношение по спекулациите и прогнозите, които се вършат след неговото финално шоу на 31 юли.
От тогава той пази безмълвие, без значение че се изписаха клюки за неговият предстоящ ефирен план, както и в коя телевизия ще бъде.

Замълча и около десетките мнения на политолози, както и проучвания на организации, за неговото политическо бъдеще.
Днес той наруши мълчанието със статус във Фейсбук, само че и с него не разкрива доста от това, което следва.
„ В последното предаване на „ Шоуто на Слави “ разгласих, че с моя екип ще вършим ефирен план. И защото това не е задоволително, разгласих, че ще осъществявам и политически план.
От тогава до през днешния ден чета всевъзможни неща за себе си и за това какво ще върша. Чух и всевъзможни сюжети за бъдещето си.

А това е прелестно. Защото предизвиквам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това почтено за недемократичните страни 111-о място.
Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм споделил на 31 юли. Ще направя това, което ми разрешава законът и моралът. Пожелавам триумф и на вас, и на себе си “, написа Трифонов.
Днес пък организация „ Барометър “ го съпостави с Николай Бареков, а планът му щял да дръпне гласове от „ Воля “ и „ Атака “.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР