Една доста пикантна история бе споделена от човек, близък до

...
Една доста пикантна история бе споделена от човек, близък до
Коментари Харесай

Служител в кралския двор разкри тайните на Кейт Мидълтън

Една много пикантна история бе споделена от човек, непосредствен до кралското семейство. Невероятните разкрития са свързани точно с персоналния живот на Кейт Мидълтън.

Източникът от Бъкингамския замък описа какви правила в живота съблюдава 37-годишната Кейт Мидълтън. Той бе безапелационен, че херцогинята на Кеймбридж доста ясно дефинира нейните полезности и цели и вижда благосъстоянието на родната си страна като една от главните си цели.

„ Кралското семейство, Англия и околните й са преди всичко за Кейт. Основните й полезности значително дефинират по какъв начин живее и работи “, споделя източникът от Бъкингамския замък.

Той още показа, че Кейт има колегиален метод в работата й. Херцогинята почита мнението на всеки член от нейния екип и постоянно се вслушва в техните препоръки.

Освен това Кейт приема ролята си в кралското семейство доста съществено и постоянно се пробва да направи всичко по силите си, с цел да реши другите проблеми.

„ Тя отделя време, с цел да слуша даже най-неопитните членове на екипа си. Тогава те си споделят: „ Леле, тя знае моето име. Попита какво мисля! “. Кейт постоянно остава вярна на себе си и даже в случай че извършите неточност, тя въпреки всичко ще ви поддържа. Тя се отнася добре с другите хора, тъй че в подмяна постоянно получава най-хубавото от тях “, добавя източникът, непосредствен до кралското семейство.

източник: jenata.blitz.bg

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР