Една до болка позната ситуация повдигна разпалена дискусия в столична

...
Една до болка позната ситуация повдигна разпалена дискусия в столична
Коментари Харесай

Редно ли е? Превърнаха полянка в паркинг СНИМКИ

Една до болежка позната обстановка повдигна разпалена полемика в столична група във Фейсбук. Редно ли е да се паркира в зелени площи, в случай че в даден регион няма нужния брой паркоместа.

Правилата за придвижване по пътищата категорично показват, че това е нарушаване, само че действителността сочи, че водачите без скруполи завладяват зелените петна, с цел да има къде да оставят возилата си.

За сходна обстановка споделя и засегнат столичанин. Той разгласява фрагменти, на които се виждат забележителен брой машини, паркирани в полянка край огромна спортна зала в " Гео Милев ".

" Здравейте, добре ли сте спрели? ПС: Който и да ви е кмет какъвто и тротоар да ви направи или улица, не ги заслужавате ", отбелязва Георги В.

Публикацията провокира вълна от мнения. Някои считат, че водачите са паркирали измежду тревите поради безисходица. Други означават, че проблем с паркирането има из целия град.

Вижте повече от мненията на столичани:

" Всъщност всички живеещи там, имаме потребност от паркоместа! Тези безкрайни тротоари са прелестни, само че не за презастроен квартал, в който минава един номер рейс. Не постоянно е до ганьовщина, а до невъзможност ", счита Делина А.

" Проблем има и с напредването на пешеходците, които в болшинството си са деца и възрастни хора. За техните права кой би трябвало да се погрижи? Когато сте се заселвала в квартала, за какво не сте се погрижила и за автомобила си? ", написа Деница К.

" Проблемът не е толкоз, че няма паркоместа, а че има прекомерно доста коли. Отделно, че там безплатният паркинг до зала " Фестивална " си седи, само че хората ги мързи да паркират 50 мej,d по-нагоре на паркинга и се забиват на тревата, тъй като могат ", отбелязва Валери Й.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР