Единственото по-хубаво нещо от здравата, сияйна и добре подредена коса

...
Единственото по-хубаво нещо от здравата, сияйна и добре подредена коса
Коментари Харесай

Каква прическа ви приляга според формата на лицето?

Единственото по-хубаво нещо от хубавичко, сияйна и добре подредена коса е вярно подбраната прическа по отношение на формата на лицето ни, тъй че всичко във визията ни да бъде в цялостна естетика.

Как косата ни да бъде по едно и също време съвършена за външността, само че и отговаряща изцяло на персоналността ни и по какъв начин да изберете вашата съвършена фризура — споделя Наталия от Natali’s Beauty в новото си видео.

Овално лице



Овалното лице надлежно следва формата на овала — издължено е, чертите са нежни и обли както на челото, по този начин и на брадичката. Челюстта не е мощно изразена, нито пък скулите.

Ако имате овално лице, сте огромни късметлийки, защото съгласно експертите съвсем всяка прическа ще ви отива. И въпреки всичко, с цел да наблегнете красивите си черти, залагайте на междинна дължина коса, нежни и падащи свободно талази, както и продължаващата да бъде извънредно настояща прическа вид „ bob”, при която откъм гърба дължината е леко скъсена, а начело кичурите са малко по-дълги.

Квадратно лице



Така нареченото квадратно лице има по-силно изразена челюст, както и по-остри страни на челото и прилича точно квадрат.

За да наблегнете хубостта си, изберете дълга права коса с компактен бретон, коса на талази с филиран бретон или фасул с бретон.

Кръгло лице



Кръглото лице е просто кръгло — с добре изразени скули, мека брадичка, малко чело — доста сладко и детинско.

Избирайте прически, които да го създадат оптически по-дълго и избягвайте прекомерно късите фризури, при които косата не доближава брадичката. Дългата права коса или тази, при която имате по-дълъг бретон е съвършена за вас.

Сърцевидно лице



Сърцевидното лице постоянно е наричано и триъгълно, тъй като се характеризира с остра брадичка и необятно чело и въображаемо може да се очертае тъкмо във формата на триъгълник или пък сърце.

За тази форма на лицето заложете на прически, които да притеглят вниманието върху очите и скулите. Етажирана дълга коса, плажни талази с размер не толкоз в корена, колкото в дължините, странична ниска опашка.

Лице с форма „ елмаз “



Това лице се характеризира с тясно чело, леко заострена брадичка, не доста мощно изразена челюст и мощно изразени скули и слепоочия.

Спрете се на междинна дължина коса със непряк път, прическа вид „ pixie” и компактен бретон с талази по дължината на косата.

Правоъгълно лице



Това лице следва формата на правоъгълника - дължината му е по-голяма, в сравнение с широчината и има дълга, изправена линия при бузите.

Подходящи прически за дами с подобен вид лице са късите подстрижки, такива с падащ бретон или на етажи.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР