Единственото, което те искат, е да покажат колко са добри.

...
Единственото, което те искат, е да покажат колко са добри.
Коментари Харесай

Невидимата Опасност: Псевдопозитивните хора и техния енергиен вампиризъм!

 Единственото, което те желаят, е да покажат какъв брой са положителни. Нуждите и възприятията им са подправени, те чакат доста от вас, макар че в никакъв случай няма да го покажат.

Времето, прекарано в общество с оптимистични, има позитивен резултат върху нашето здраве. Както написа в публикацията си The New York Times, в случай че сте заобиколени от положителни, великодушни и оптимистични персони, които ви поддържат във всичко, несъмнено ще почувствате какъв брой това е потребно за вас. Очевидно, естествен човек надали би желал да бъде измежду завистливи, отрицателни, злобни и враждебно настроени хора.

А какво да кажем за тези, които наподобяват много положителни, само че в действителност не са? Или другари, които преди този момент са ви изглеждали оптимистични и положителни, само че са се оказали надалеч не толкоз положителни? Ами в случай че в реалност тези хора са лъжливо положителни? Вероятно бихте желали да забелязвате такива неща.

И по този начин, по какъв начин да идентифицираме човек, който наподобява положителен, само че не е? Това е просто – в действителност той е измежду тези, които са привикнали да угаждат на всички.

Тези хора постоянно са подготвени да оказват помощ и да основат усещане на превъзходни и отзивчиви другарчета. Те на процедура оказват помощ на другите както в персоналния, по този начин и в професионалния им живот.

Те в никакъв случай не споделят не, те не спорят с другите за това, което не ги устройва, те не показват непосредствено своето неспокойствие или яд и в никакъв случай няма да помолят за това, което им е належащо. Въпреки възможни неудобства, те няма да откажат да изпълнят някоя от вашите молби.

На пръв взор горното изложение демонстрира, че сте заобиколени от прелестни хора. Те са първите, които дават отговор на зов за помощ и го вършат на драго сърце. Винаги можете да разчитате на тях, без да се страхувате от отвод. Но всичко това е много съмнително.

Съгласете се, че е малко евентуално човек постоянно да бъде толкоз общителен и радушен, без да изисква нещо в подмяна.

Истински позитивните персони могат да бъдат категоризирани като положителни хора. Те са грижовни и любящи, сърцето им е постоянно отворено и те знаят по какъв начин да се грижат за себе си. Така да вземем за пример, те могат да откажат на някого и да не виждат нищо неприятно в това да декларират личните си потребности или усеща.

Що се отнася до лъжепозитивните хора, те принадлежат към категорията на положителните хора. Те търсят обич и самопризнание и по тази причина се пробват да удовлетворят оптимално всички, които срещат.

Ако се направи съпоставяне, излиза наяве, че положителните хора (или позитивните) не чакат нищо от вас. Те обичат да прекарват времето си с вас, тъй като ви харесват. Те изразходват силата и времето си за вас, получавайки наслаждение от това. И още – положителните хора в никакъв случай не се преструват.

Псевдопозитивните, в противен случай, не могат да бъдат наречени откровени. Единственото, което желаят, е да покажат какъв брой са положителни.

Техните потребности и усеща са подправени, тъй като се опасяват да не ви обидят или да се натрапват по някакъв метод. За страдание, това държание ви пречи да се сближите с тях. В резултат на това вие даже нямате визия какво тъкмо се крие зад маската на напомпания позитив и оптимизъм.

Лъжливо позитивните хора чакат доста от вас, макар че не го демонстрират. Само че вие не можете да предположите за съществуването на такива упования. В резултат на това ще чувствате непрекъснат напън да показвате на тези хора утвърждение и самопризнание. А в сантиментална връзка това става причина за стресови обстановки, неодобрение и несериозност в възприятията.

Като се има поради всичко казано нагоре, доста е значимо да се научите да вършиме разлика сред положителни и лъжепозитивни хора. Обърнете особено внимание на метода, по който се държи вашият събеседник.

Ако той постоянно е добър и постоянно се съгласява с всичко, това е съществено съображение да сте нащрек с него!

Превод на публикацията – False Positive People And Their Energy-Draining Powers

 

Често се срамувате поради другите? За страдание Вие сте необикновен човек с неповторима персонална мисия…

„ Испански позор “ – когато се срамувате поради различен. Какво значи това и за какво се срамим поради другите? Някой се държи безочливо, надменно, отвратително; недодялан е към сервитьора, лъже без да…

Цялата публикация

Фън Шуй: Най-опасният бранш през 2019 година!

 

Времето на преместването на нематериалните сили на Земната сила съответствува с началото на китайската Нова година,  съгласно Хилядогодишния Слънчев Календар. Традиционно това е времето в нощта на 3 против 4…

Цялата публикация

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР