Единственият успех на това правителството е, че . Предстои това

...
Единственият успех на това правителството е, че . Предстои това
Коментари Харесай

Гешев като Кьовеши оспорва отстраняването си в ЕСПЧ

Единственият триумф на това държавното управление е, че. Предстои това да го каже Европейски съд по правата на човека. Внесъл съм съответната тъжба . Това съобщи пред публицисти някогашният основен прокурор Иван Гешев, в този момент предсадател на гражданско съдружие, което дава политически поръчки.

Според Гешев казусът Кьовеши против Румъния е еднакъв на неговия, като тогава съдът се е произнесъл, че отстраняването й е нелегално.

Гешев предложения публицисти на изказване пред в СРС да се гледа делото му за клюка против министър Атанас Славов. Интересен миг е това, че до момента в който правеше изказването си пред СРС се появиха брачната половинка и майката на Мартин Божанов - Нотариуса , които също приказваха пред медиите. Съпругата Нотариуса, Гергана и неговата майка Стойка Манерс показаха подозрение, че убийството му ще бъде разкрито, като с подред тях по случая не се и работи. Гергана Божанова уточни, че е била заплашвана, само че не даде никакви детайлности.

Стойка Манерс съобщи, че синът й постоянно е имал легален бизнес. По думите й истината за няма да излезе на яве. Според нея претекстът не е финансов, а причинителят е човек, който Мартин Божанов доста е подразнил.

По отношение на Мартин Божанов - Нотариуса пък Иван Гешев бе безапелационен, че не го познава. Нотариуса  е треторазреден лъжец, а ролята му се преувеличава. Разликата сред него и Петьо Еврото е от космоса до земята, акцентира някогашният основен прокурор.

 Гешев съди Атанас Славов и Емануил Йорданов за клюка
Гешев съди Атанас Славов и Емануил Йорданов за клюка

Той чака вменяемостта на Славов да бъде изследвана, посредством съдебно-психиатрична експертиза

Очакванията на Гешев са да осъди като клюкар и измамник Атанас Славов. Бившият основен прокурор изрече терзание за вменяемостта на Славов поради изказванията му, че Иван Гешев е Господ. По думите му той ще упорства за съдебно-психиатрична експертиза.

Бившият обвинител номер съди още две лица за клюка -, които Гешев прикани да се откажат от имунитета си, с цел да продължат правосъдните процеси.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР