Единственият ни вариант е каквото е подготвено, това да се

...
Единственият ни вариант е каквото е подготвено, това да се
Коментари Харесай

Светослав Терзиев: ЕК едва ли ще приеме Плана във вида, в който е изпратен

Единственият ни вид е каквото е квалифицирано, това да се изпрати “. Това сподели пред БНР Светослав Терзиев, журналистът от вестник „ Сега “, във връзка Националния проект за възобновяване и резистентност. 

По време на съвещание на Министерския съвет по-рано през днешния ден стана ясно, че вицепремиерът в оставка Томислав Дончев е разговарял с представители на Европейската комисия и може да стартира процедурата по предварителна оценка на проекта .

„ Ще се изненадам, в случай че проектът бъде признат във типа, в който е изпратен. Европейските специалисти ще прегледат проектите на всички страни и ще посочат забележките си, съответните страни ще би трябвало да създадат промени . В това няма нищо извънредно, процедурата се ползва във връзка с всички планове “. 

По думите му вътрешнополитическите настроения в страната ни няма да рефлектират върху решения на Комисията по отношение на проекта на нашата страна. 

„ Тези пари подлежат на надзор - и от страна на Брюксел, и вътрешен надзор... Процесът по инспекция ще е муден и нескончаем “. 

Интервюто със Светослав Терзиев можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР