Единственият неудобен на коалицията ГЕРБ-ДПС бе Живко Коцев, а целта

...
Единственият неудобен на коалицията ГЕРБ-ДПС бе Живко Коцев, а целта
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Аз съм препоръчал Живко Коцев, защото знам, че е перфектният полицай

Единственият неуместен на обединението ГЕРБ-ДПС бе Живко Коцев, а задачата е той да бъде отхвърлен. Поводът са изборите. Това съобщи пред БТВ съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров. 

Имало е напън върху Коцев от цяла бригада хора, сподели той. ГЕРБ-ДПС желаят да си обезпечат чадър за изборите, с цел да имат болшинство.

ГЕРБ се държи като някогашната Българска комунистическа партия - цялостна окупация. Според него ПП-ДБ 9 месеца са " стискали зъби ", с цел да има държавно управление.

е този, който познава посочените за контрабандисти от Хасково - Марин и Стефан Димитрови, отговори той на въпроси за фотосите на Живко Коцев с бащата и сина Димитрови.  

Аз съм предложил Живко Коцев, тъй като знам, че е съвършеният служител на реда, разкри депутатът от ПП-ДБ. 

Обръщам се към господин Главчев - има 24 часа и може да смени вътрешния министър, тъй като е привързан и ще обезпечи чадър за изборите, сподели ген. Атанас Атанасов  ген. Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров. 

" Аз не знам за персоналните контакти на Живко Коцев. Убеден съм, че той не е подкупен ", отговори той за скъпите дарове към Коцев, които се твърди, че е получавал.

Бяха оповестени фотоси по какъв начин служител на реда номер 1 показва  часовник за 50 000 лв., подарен му от контрабандиста Стефан Димитров.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР