Eдинственият начин за справяне с британските бойци на ДАЕШ (Ислямска

...
Eдинственият начин за справяне с британските бойци на ДАЕШ (Ислямска
Коментари Харесай

Британските бойци, биещи се за Ислямска държава, трябва да бъдат убити, зове министър

" Eдинственият метод " за справяне с английските бойци на ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) в Сирия е " в съвсем всеки случай " да ги убием . Това разгласи английският министър за интернационалното развиване Рори Стюарт, представен от английските медии.

По думите на Стюарт, отдалите се на ДАЕШ вярвали в " теория, която сее изключителна ненавист " и са се отказали от каквато и да е честност към Англия .

Те могат да чакат да бъдат убити поради " сериозната заплаха ", която съставляват за сигурността на Обединеното кралство, акцентира министърът.

Правителството посочи, че мненията на Стюарт били в сходство с позицията на Англия .

Стюарт направи изявленията си, откакто Брет Макгърк, който е най-високопоставеният представител на Съединени американски щати в интернационалната коалиция, сражаваща се с ДАЕШ, съобщи, че неговата задача е да подсигурява, че всеки задграничен войник в Сирия умира там .

Запитан за мненията, Стюарт, който е някогашен посланик, съобщи, че те били " доста сложни морални проблеми ".

" Те са безусловно отдадени, като членове на ДАЕШ, на основаването на халифат. Те имат вяра в извънредно човеконенавистна теория, която включва самоубийство, изтребване на другите и опит за потребление на принуждение и свирепост, с цел да се сътвори страна от 8 век, или от 7 век. Затова се притеснявам, че би трябвало да бъдем съществени по отношение на събитието, че тези хора са сериозна заплаха за нас , и за жалост, единственият метод да се оправим с тях ще бъде, в съвсем всеки случай, да ги убием ", посочи министърът.

Говорител на държавното управление съобщи, че мненията на Стюарт били в сходство с позицията, изложена от военния министър Майкъл Фалън по-рано този месец.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР