Единственият начин за прекратяване на насилието в управляваните от демократите

...
Единственият начин за прекратяване на насилието в управляваните от демократите
Коментари Харесай

Тръмп заплаши със сила да тушира бунтовете в САЩ

Единственият метод за преустановяване на насилието в ръководените от демократите градове на Съединени американски щати е посредством мощ. Това мнение изрази президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп в "Туитър ". "Единственият метод да се спре насилието в градовете с висока престъпност, ръководени от демократите, е със мощ! ", написа американският държавен глава.
По-рано Тръмп на фона на вълненията в американския град Портланд прикани кмета на града Тед Уилър да употребява Националната армия, като осъди дейностите на стачкуващите.
Протестите и протестите не престават в Портланд от три месеца. От време на време полицията афишира протичащото се за протест и прави арести. Безредиците в Портланд и няколко други американски града започнаха след гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд в Минеаполис, погубен от бял служител на реда.
В Съединени американски щати президентските избори ще се проведат на 3 ноември. Тръмп и вицепрезидентът Майк Пенс ще се изправят против претендента на демократите Джо Байдън, който се кандидатира дружно с претендента за вицепрезидент Камала Харис.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР