Единственият начин „Топлофикация София“ да се справи със задлъжнялостта си

...
Единственият начин „Топлофикация София“ да се справи със задлъжнялостта си
Коментари Харесай

Валентин Николов: Единственият начин „Топлофикация София“ да се справи със задлъжнялостта си е инвестицията в нови мощности

Единственият метод „ Топлофикация София “ да се оправи със задлъжнялостта си е инвестицията в нови мощности. Това сподели по време на съвещанието на Комисията по проверка изпълнителният шеф на БЕХ Валентин Николов.

„ Колко регулаторни рамки минаха до момента и това не усъвършенства ситуацията “, добави той и изясни какви ходове може да предприеме холдинга, с цел да помогне на дъщерното си сдружение. До края на септември чакаме отчет от американски съветник, който да каже по какъв метод може да се помогне на „ Топлофикация “ и какви мощности би трябвало да бъдат вложени. БЕХ няма никакъв интерес да влиза в „ Топлофикация “, тъй като ще подобрим счетоводно нашата експозиция за кредитните институции, само че това ще е за малко. „ Топлофикация “ доста мъчно може да имитира дълг. Или Столична община би трябвало да й помогне с дълг към нея, или страната с някакъв невисок дълг по този начин, че да направи тези вложения “, добави още Валентин Николов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР