Единственият българин, играл за мъжкия отбор на Реал Мадрид, Филип

...
Единственият българин, играл за мъжкия отбор на Реал Мадрид, Филип
Коментари Харесай

Филип Виденов става лице на турнира на БУБА

Единственият българин, играл за мъжкия тим на Реал Мадрид, Филип Виденов, става лице на шампионата Sofia Vivacom Cup 2019. Бившият национал, който напоследък се занимава най-много с детско-юношеската школа на Дунав Русе, ще поддържа следващата самодейност за подрастващи.
 Левски Лукойл - Берое @@@

Виденов не пропуща опция да застане зад планове, свързани с млади баскетболисти в страната. Турнирът Sofia Vivacom Cup 2019 ще се организира от 22 до 24 март в зала " Универсиада " и е проведен от БУБА Баскетбол. В него вземат участие тимовете U16 на домакините от БУБА, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен и сръбски събирателен тим.
 Лукойл Академик - Бенфика @@@

Освен за Реал Мадрид през 2006 година, Виденов е играл и за Цървена звезда и ФМП Железник, което го прави най-хубавият вероятен дипломат на конкуренцията.
 Левски 2014 - Лукойл Академик @@@

Виденов, дружно с уредниците на шампионата, ще взе участие в конференция, с цел да показват юношеското съревнование, на 21 март, четвъртък, от 11:00 часа. Мястото е инфо центъра на " София - европейска столица на спорта ", който се намира против Румънското посолство.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР