Единствените двама останали в турнира играчи от Топ 10 -

...
Единствените двама останали в турнира играчи от Топ 10 -
Коментари Харесай

Ракетата и Воина повтарят в Йорк финала от "Крусибъл `20"

Единствените двама останали в шампионата играчи от Топ 10 - №3 Рони О`Съливан и №5 Кайрън Уилсън, ще се изправят един против различен на 1/4-финалите от Шампионата на Обединеното кралство по снукър в Йорк. Двамата не са се срещали от финала на международното състезание в Шефилд през 2020 година, когато Ракетата разгроми Воина с 18:8 и ликува с шестата си купа в театъра " Крусибъл ".

Сега и двамата англичани преодоляха IV кръг на UK Championship с идентичен резултат - 6:3 фрейма, само че реализиран по радикално друг метод. 45-годишният Рони надви над тайландеца Нопон Саенгхам, откакто изоставаше с 2:3, а 29-годишният Кайрън удържа натиска на сънародника си Бен Уластън, откакто водеше с 4:0.

" При 2:3 съвсем се бях предал, мъчех се. Но някак съумях да се закрепя - описа поставеният под №4 О`Съливан. - За малко да изостана с 2:4, само че откакто завоювах този фрейм, нещо в мен щракна и още веднъж почувствах сила. Нервен съм, напрегнат съм всеки мач, въпреки че се пробвам да го затулям и да съм спокоен и провиснал. Вече не мисля, че най-хубавата ми игра е по-добра от тази на другите. Да надвивам към този момент не е толкоз значимо. Дори да изгубя, отново е с усмивка на лицето. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР