Единият от така наречените братя Галеви – Ангел Христов, е

...
Единият от така наречените братя Галеви – Ангел Христов, е
Коментари Харесай

„Брат Галев“ умрял в болница. Оттам отричат

Единият от по този начин наречените братя Галеви – Ангел Христов, е умрял в частна болница в Дупница. Това написа в смъртния акт, който е бил публикуван от община Дупница.

От лечебното заведение обаче изрично отхвърлиха това да е правилно. Според смъртния акт Ангел Христов е умрял в 08.00 сутринта в събота, 3 юни 2023 година, когато не се е намирал в имението в Ресилово.

„ Съобщението беше от болница „ Свети Иван Рилски-2003 ”. И че гибелта е настъпила в лечебното заведение. Това е частна болница. Смъртният акт се издава, където е настъпила гибелта. Като причина за гибелта беше посочена сърдечна непълнота и подозрения за масиран инфаркт на миокарда ”, съобщи Галина Палчева, отдел ГРАО към Гробищен парк.

При оформянето на смъртния акт се оказало, че в един от нужните документи – известието от болничното заведение за гибелта на Христов, има доста огромен пропуск.

Беше сбъркано името на лицето и аз върнах известието да си поправят данните. В болничното заведение се бяха объркали, че пишеше Ангел Христов Ангелов, а той се споделя Ангел Христов Христов. До персоналната карта имаме достъп през Национална база данни, акцентира Галина Палчева.
Личната карта на Христов също била изтекла –  още през 2018 година по спомените на служителката на ГРАО. Това обаче не било спънка и смъртният акт бил публикуван.

В събота следобед. В болница „ Свети Иван Рилски-2003 ” обаче изрично отхвърлиха, че гибелта е настъпила там. Управителят лекар Ени Лефтеров тази заран беше зает и обяснението си изпрати посредством здравна сестра.
Доктор Лефтеров сподели, че гибелта на господин Христов не е открита тук, съобщи изпратената здравна сестра.
Така публично удостоверение за това къде е настъпила гибелта на Христов няма. А в Дупница не престават да недоумяват по какъв начин той се е върнал в града, без да бъде видян.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР