Единият от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев сподели мнението си

...
Единият от собствениците на Лудогорец Георги Домусчиев сподели мнението си
Коментари Харесай

Георги Домусчиев: Наслушах се на една камара глупости за уговорки, при нас такова нещо няма

Единият от притежателите на Лудогорец Георги Домусчиев показа мнението си след триумфа с 3:1 на финала за Купата на България против ЦСКА 1948. Той съобщи, че отборът му справедливо е спечелил, тъй като е по-добър. Освен това той разяснява и слуховете от последните дни за сделка сред двата тима - " алените " да вземат Купата, а да върнат жеста на " орлите " за шампионата. Той съобщи, че клубът му в никакъв случай не влиза в сходни ангажименти и постоянно играе феърплей.

" Мисля, че бяхме по-добрият тим и справедливо спечелихме. Чувства се отмалялост в нашия тим, мисля, че това ни бе 55-ия мач за сезона. Поне с 10 повече от директните ни съперници. Спечелихме, тъй като имаме по-класни играчи, създадохме повече положения, а и доста изпуснахме ", съобщи Домусчиев.
 Лудогорец победи с купата, тъгата е за ЦСКА 1948 Лудогорец победи с купата, тъгата е за ЦСКА 1948
" Наслушах се на една камара нелепости по какъв начин еди-какво си било уговорено, няма ангажименти. 99-та година гледах на Литекс и ЦСКА ангажиментите, при нас такова нещо няма. Ние постоянно сме играли феърплей. Погледнете против нас всеки тим по какъв начин играе и по какъв начин се хвърля против нас ", сподели още босът.

" Не можем да сме спокойни, тъй като имаме три извънредно сложни мача, които ни предстоят. ЦСКА 1948 и Левски са тимовете, които ни взеха по 4 точки, т.е. не очаквам лесни мачове. Срещу Черно море видяхте какви сложни мачове имахме и за състезание и за купа. Надявам се момчетата да намерят сили и качества, с цел да победят ", добави той.

Накрая той отхвърли да разяснява възможната продажба на Игор Тиаго в Белгия: " Когато има нещо несъмнено, ще разберете ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР