Единият крак на Ванеса зараства накриво след побоя. Ортопед говори

...
Единият крак на Ванеса зараства накриво след побоя. Ортопед говори
Коментари Харесай

Ванеса, която беше премазана от бой, може да остане инвалид

" Единият крайник на Ванеса зараства изкривено след побоя. Ортопед приказва с нея и сподели, че не е несъмнено дали сполучливо ще се поправя, и не дава гаранция за изхода от възможна интервенция, а щерка ми се опасява от интервенции и жестоките болки. Най-вероятно ще си остане по този начин и ще куца цялостен живот. "

Това показа пред Биляна Цанова, майката на свиреп пребитата в Пловдив Ванеса. Случаят потресе цялата страна и беше отъждествен като " Дебора 2 ". А от мнозина даже като по-жесток от този на нарязаното с макетно ножче от приятеля си Георги Георгиев момиче от Стара Загора.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Насилникът е 29-годишният сътрудник на Ванеса Цветомир Пенков. Мъжът е погнат за това, че на 13 януари премазва от пердах 24-годишната Ванеса, която осъмва в болница с голям брой контузии - няколко счупени ребра, счупен таз и строшен крайник. Младото момиче е и скубано от насилника си.

" Цветомир ни заплашваше да оттеглим жалбата си, само че устояхме на натиска. След като го арестуваха, нещата се успокоиха. Нито аз, нито Ванеса в миналото ще му извиним за това, което направи ", разкрива още пред " България Днес " разтревожената майка.

И Ванеса, и Цветомир са от Видин. Младото семейство с дребното си детенце живее в Пловдив, а след побоя Цветомир взима отрочето и отива във Видин, където го оставя на своите родители, и се укрива. В последна сметка е хванат от органите на реда и тикнат в ареста.

" Искам да лежи дълги години в пандиза, с цел да усети какво е да си беззащитен и смачкан, щеше да я убие ", изповяда още майката на пребитото момиче, която се грижи за потърпевшата си щерка в родния им дом в крайдунавския град.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР