Единици протестираха срещу високите цени на горивата в Пловдив, предаде

...
Единици протестираха срещу високите цени на горивата в Пловдив, предаде
Коментари Харесай

Десетина души протестираха в Пловдив срещу високите цени на горивата

Единици стачкуваха против високите цени на горивата в Пловдив, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пловдив . Протестът бе разгласен за 15.00 часа през днешния ден, само че записва ниска посещаемост и слаб интерес – едвам 10 души. Христо Петров, един от уредниците на митинга в града, разяснява, че вероятните аргументи за ниската посещаемост на митинга са относително късната организация и незадоволителната публичност. „ Разчитах на по-голямо наличие.

Направи ми неприятно усещане, че минаваха много хора и видяха, че сме се събрали и държим българското знаме, а даже не попитаха защо става въпрос и какво вършим. Сигурен съм, че във всичките магазини в близост има стотици хора, които напразно са излезли и се чудят по какъв начин да си уплътнят времето. Вместо да сме потребни сами на себе си, то какво се получава? “, разяснява Петров. Той уточни, че концепцията на извършения митинг не е била да затваря или блокира пътни артерии. „ Затваряйки пътища, ние ще блокираме хора, които не са тръгнали да се разкарват, а да си свършат работа. Не желаеме да има пострадали “, сподели Христо Петров и добави, че в случай че митингът бе записал по-висока посещаемост, е щяло да се стигне до блокиране на бензиностанция.

„ Надяваме се да организираме нещо отсега нататък, по-рано да се провежда и да се оглася, че да се случи нещо. Силно се надявам идващия път да сме повече хора, да бъдем с повече хрумвания “, добави Петров. Протестът в Пловдив бе проведен поради повишаването на горивата и поради нелогичната, съгласно уредниците, разлика в цените в другите региони на страната. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР