Единайсет китайци от едно семейство сключиха брак и се разведоха

...
Единайсет китайци от едно семейство сключиха брак и се разведоха
Коментари Харесай

11 китайци от едно семейство сключиха брак и се разведоха 23 пъти за месец

Единайсет китайци от едно семейство подписаха брак и се разведоха 23 пъти за месец, с цел да получат жилища от страната, заяви Агенция Франс Прес.

Заради градоустройствени промени във Фейцзичанцзяо в провинция Чжъцзян парцелите на част от хората трябвало да бъдат експроприирани. Държавата предложила отплата от нов апартамент с повърхност 40 кв. м на всички, регистрирани като поданици в зоната.

Усещайки преференциалното предложение, някой си Пан се договорил с някогашната си брачна половинка госпожа Шъ, с която бил разведен от 2011 година, да сключат още веднъж брак. Причината искрата да припламне още веднъж била, че госпожата имала документи, че живее в градчето. Те се развели единствено след шест дни, само че през това време мъжът получил документи за жителство, което е годно и след раздялата, и му дава право да получи апартамент.

След като към този момент бил гражданин на градчето господин Пар решил да обезпечи сходен статут и на други хора от фамилията си - за 15 дни се оженил и развел със снаха си и нейната сестра.

Бившата му брачна половинка също не останала със скръстени ръце и сключила брак с още един някогашен брачен партньор.

Общо 11 души, измежду които братовчеди, братя и сестри, сключили 23 брака и се развели небрежно.

Полицията е почнала следствие. " Младоженците " са обяснили държанието си с желанието да се облагодетелстват и са изразили страдание.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР