Единадесетокласник е бил пребит в двора на най-голямото училище в

...
Единадесетокласник е бил пребит в двора на най-голямото училище в
Коментари Харесай

Ученик беше пребит в двора на училище в Русе! Ето какво разказа майка му

Единадесетокласник е бил пребит в двора на най-голямото учебно заведение в Русе - " Васил Левски ". Петима нападатели от друго учебно заведение издебнали момчето и го свалили на земята с юмруци и ритници. Охраната на учебното заведение била надалеч, към мястото няма камери, които да покажат случая. По-късно учители извикали полиция и спешна помощ, оповестява Нова тв.

Даниел е бил отмъкнат до пътеката във физкултурния салон. Вижда се, че всеки може да влезе в учебното заведение, вратите са отворени. Момчетата причакали Даниел в огромното междучасие, завлекли го в профил на салона и му нансели тежък побой.

``
реклама

" Синът ми се усеща по-добре към този момент, физически се възвръща, само че душевен не знам по кое време. Той е със счупена скула, наранени са й нерви,  най-вероятно лекуването ще продължи в София. Обидена съм ужасно доста на всички за това, че всеки се пробва да омаловажи нещата и да си измие ръцете. Всеки би трябвало да носи отговорност. Отговорността за моето дете идвайки на учебно заведение е на самото учебно заведение. Аз би трябвало да го изпращам с защита на учебно заведение? И в час ли да влиза с защита? Защо защитата на учебното заведение не е видяла тези момчета? Защо защитата е несъответстваща? Назначават възрастни хора, а не млади мъже, които да си правят работата.

Даниел е излязъл от час, тръгнал е към супермаркета да си вземе нещо за ястие. Причакват го тези момчета, едното момче вади нож и му споделя единствено да си поговорят. Проблемът станал поради момиче. Един от въпросните нападатели е някогашният й другар с приятелите си. Трима го свалили с юмруци и ритници на земята да го бият. Заради намесата на едно момиче те се разбягват, момичето с едно момче му оказват помощ подвигат го, вкарват го във физкултурния салон измиват го и чак тогава го вкарват в учебно заведение и чак тогава защитата и учителите схващат. Тоест във физкултурния салон въобще няма камери ", споделя майката на Даниел Елица. 

Директорът Галин Ганчев не се появи, с цел да приказва за случая. 

" Най-големите учебни заведения в града имат видеонаблюдение, общината го финансира, само че по тази причина би трябвало да има информация от шефовете. За това учебно заведение има искане за нова ограда. ", съобщи представител на общината.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР