Един тон спирт е бил задържан от митническите власти при

...
Един тон спирт е бил задържан от митническите власти при
Коментари Харесай

Задържаха един тон спирт и 368 литра ракия без документи

Един звук алкохол е бил арестуван от митническите управляващи при осъществяване на инспекция на камион. Инспекцията се е осъществила покрай град Трявна на 17 ноември.

В товарния отсек на транспортното средство е открит пластмасов куб с съдържимост един звук, цялостен с транспарантна течност с аромат на алкохол. Митническите инспектори вършат премерване със спиртомер, който регистрира 95 алкохолни градуса.

58-годишният водач не е показал документи за генезис и заплатен данък на транспортирания от него 1000 литра алкохол в границите на инспекцията. Акцизната стока е конфискувана. За случая е известен проверяващ митнически контрольор, който е образувал досъдебно произвеждане под надзора на Районна прокуратура-Габрово.

На същата дата при две други инспекции в частни домове на територията на общините Луковит и Дулово са открити още 90 литра наливна ракия без документи. В рамките на инспекциите притежателите на обектите не са показали документи по ЗАДС. Общото количество на арестуваната наливна ракия е 368 литра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР