Един ранен след заложническата криза в село Вълково, община СанданскиПсихолози

...
Един ранен след заложническата криза в село Вълково, община СанданскиПсихолози
Коментари Харесай

Обвиняват в опит за убийство лудия похитител от Лом 

Един ранен след заложническата рецесия в село Вълково, община Сандански
Психолози от Министерство на вътрешните работи склонили Цветан Цеков за 4 часа и половина да постави оръжие 

3 часа предава онлайн във фейсбук

Цветан Цеков от Лом, който простреля тъста си и държа жена си и тъща си за заложници, получава обвинявания за опит за ликвидиране, принуждаване на лица да правят нещо срещу волята им, както и за нелегално владение на оръжие. 

Това е резултатът от заложническата рецесия в село Вълково, община Сандански, която във вторник вечерта изправи косите и скъса нервите на хиляди хора в обществените мрежи, а под паника в Пиринския край дойдоха барети и снайперисти от спецотряда за битка с тероризма. За благополучие, както печката вид “циганска обич ” бързо гори и бързо изстива, по този начин и пламналите усеща на Цецо бяха потушени за към 4 часа и половина от психолозите на Министерство на вътрешните работи и той склони да постави оръжие.



Полицаи и барети отделиха региона към къщата и евакуариха елементи от махалата, с цел да не си отиде някой от подведен патрон или избухнал детонатор.

Както писа първи “Труд news ”, още в неделя ломският ром почнал да сипе огън и жупел против жена си Ева, която си събрала багажа и се прибрала при родителите си във Вълково. Нито нейното бягство, нито заканите на Цецо, който имал и пациентски престои по лудниците, не били за първи път. Работата станала сериозна, когато към 17,30 ч мъжът дошъл в санданското село, запасан с револвер и револвер. За да е по-убедителен, носел и капсул детонатори. Искал да склони Ева да се прибере в дома им, в случай че не - да я отвлече. На пътя му първи се изпречил 60-годишният татко на булката дезертьор, който бил прострелян в рамото и откаран в “Пирогов ”. Нападателят предиздвикал Ева и майка ѝ да се качат на тавана, а самичък излязъл на покрива на къщата стрелял няколко пъти и оповестил, че взима властта.

Около 30-40 мургави поданици на махалата се събрали, въоръжени с колове и брадви, само че като чули изстрелите и видели чифте пищови на кръста на Цецо, малко по малко се разотишли да гледат фейсбук. Защото похитителят почнал предаване онлайн от мястото на заложническата рецесия, каквото и Си Ен Ен не може да излъчи.

Пристигналите служители на реда и барети отделили региона и след продължителни договаряния към 22 часа Ева и майка ѝ били изведени невредими, а Цецо - окован с белезници, откаран в следствения арест в Благоевград.
Мотивът на Цецо: Ева се пуска гола в „ Тик Ток “
“Баща ми умря, тя вместо да ме жали, си направи „ Тик Ток ” и гола се пуска ”. Това крещеше като вманиачен по време на живото онлайн лъчение похитителят Цветан. От думите му излизаше, че Ева ходела да проституира, само че той търпял досега, когато почнали изявите ѝ в обществените мрежи и чашата преляла. Твърдеше още, че приел като свои и гледал децата на Ева, които са от различен мъж, само че с нейните полови осъществявания тя им давала неприятен образец. Въпреки това той бил подготвен всичко да елементарни, по тази причина пристигнал във Вълково да си я прибере, само че бил посрещнат на нож от татко ѝ и “чумата ”, както наричаше майка ѝ.
2 дни по-рано във фейсбук: „ Тези две чуми щте ги измачвам до смарт “


“Одброяват се часовете до смарта на тези две чуми кълна се в гроба на бащтами щте ги измачвам до последна капка и щте разберете какво направиха ”. Това е написал едно към едно във фейсбук ломският ром в неделя, 2 дни преди да нападне дома на избягалата си държанка. В същия жанр е пуснал и предизвестието: “Здр на всички от валково желая да ви кажа че когато чуете крясъци от кащтата на Анушка недей приближавайте тъй като рискувате живота си който жали семеиство си дано си седи в профил и да си гледа сеир без да се прави на маж избавител защто щте баде тялото му праснато на късчета ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР