Един представител на Продължаваме промяната - Демократична България, който напусна

...
Един представител на Продължаваме промяната - Демократична България, който напусна
Коментари Харесай

Цитат на деня: Това е коалиция на джентълмени с една ръка

Един представител на " Продължаваме промяната - Демократична България ", който напусна групата на Българска социалистическа партия и в този момент е народен представител при вас, сподели: " По-скоро ще ми изсъхне ръката в сравнение с да гласоподавам за ГЕРБ ". Друг представител, от групата на ГЕРБ, споделя: " По-скоро бих си отрязал ръката в сравнение с да подкрепим " Продължаваме промяната ". Аз не знам какво е това съревнование да се лишавате от ръце. Сега внезапно: джентълменско съглашение. Какво е това, сътрудници: коалиция на джентълмени с по една ръка!

Това съобщи от трибуната на Народното събрание Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия по време на, който е блокиран от предходната седмица. Очаква се въпросът да откри решение през днешния ден (19 април), защото ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " да бъде определен в началото Росен Желязков от партията на Бойко Борисов и в случай че Народното събрание продължи работа, да бъде след три месеца с представител от новата коалиция.

Нинова не цитира напълно тъкмо думи на някогашния народен представител от Българска социалистическа партия, който през октомври предходната година с тези думи сподели, че не би подкрепил държавно управление на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Другата представена от ръководителя на социалистите имитация е на Делян Добрев от ГЕРБ, само че още веднъж става дума за гласоподаване на държавно управление.

Досега " Продължаваме промяната - Демократична България " декларира, че няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ, както и с нейно присъединяване.

В 48-ото Народно заседание за ръководител беше определен Вежди Рашидов от ГЕРБ, по предложение на Българска социалистическа партия, с обяснението, че е най-възрастният народен представител.. " Продължаваме промяната " и " Демократична България " бяха срещу, а " Възраждане " гласоподава с " въздържал се ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР