Един от вселенските закони гласи, че всичко във Вселената излъчва

...
Един от вселенските закони гласи, че всичко във Вселената излъчва
Коментари Харесай

Енергийното здраве на дома

Един от вселенските закони гласи, че всичко във Вселената излъчва и приема сила. Ние непрестанно обменяме информация със заобикалящия ни свят. Пространството към нас е изпълнено с хиляди типове предавания, множеството от които са невидими и това без подозрение се отразява върху енергетиката на дома.

Всъщност жилището ни акумулира нашите мисли, страсти и връзки в фамилията – както позитивни, по този начин и негативни: яд, засегнатост, боязън, разногласия, студенина или назад – взаимопомощ, откровеност, поддръжка, убеденост, обич. И по този начин посредством нашите мисли и усеща ние построяваме енергетиката на дома. Но съществуват и други фактори като мислите и възприятията на хората, живели в този дом преди нас, умрелите ни предшественици, техническите и геопатогенни предавания и мн. други Жилищата, които обитаваме, имат своята история, в която са „ записани “ доста събития, за които постоянно даже не подозираме. Не е изненадващо, че има домове, в които силите ни напущат, ставаме сънливи, а даже и шансът като че ли ни изоставя.

ГЕОПАТОГЕННИ ПОЛЕТА

Значим фактор, влияещ на здравето ни, са геопатогенните предавания. Това са зони в дома, в които излъчванията от недрата на планетата се демонстрират с аномално висока мощ. При малко престояване в такива зони човек усеща дискомфорт и неоснователен боязън, а по-продължителен престой в геопатогенни зони провокира съществени болести даже при изцяло здрави хора. На такива места домашните любимци и растенията също постоянно и настойчиво боледуват. Причина за това са мрежите на Хартман/Кюри, подземни води, разломи и напрежения в земната кора, радиация, подземни връзки и други.


Много от мощните източници на електромагнитни предавания проникват в нашите
домове извън и ние не сме в положение да повлияем на това. Такива са 5G антени на мобилните оператори, електропроводи, трафопостове, трамвайни и тролейбусни линии, подземни връзки, метро линии.
Количеството геопатогенни зони е голямо. Всеки апартамент съдържа няколко такива, от време на време доста мощни. Стените не са бариера за тези лъчения; те свободно минават през тях, височината също не е от голяма важност, защото се популяризират доста над земната повърхнина. Съществува статистика, съгласно която всеки пети човек на планетата се намира под влияние на една или друга форма на геопатогенно лъчение. Хората, изложени на геопатогенен стрес, стават раздразнителни и неустойчиви, а домашната атмосфера се изпълва напрегнато и спорове.

ТЕХНОГЕНЕН СМОГ

Електромагнитното лъчение всъщност е поток от заредени частици, множеството от които са невидими за нас. Не можем и да ги вкусим, или усетим и нямаме опция да се предпазим от тях.



Средата, в която живеем, се пренасити с електроника. Нашият дом е претъпкан с битови електроприбори, обградени сме от телефони, таблети, преносими компютри, рутери... Антените на мобилните оператори никнат като гъби по покривите на жилищни и публични здания. Дори бебетата ни са обградени от камери и бейбифони. И това е дребна част от излъчванията, които безусловно „ пронизват “ телата ни непрекъснато. Нощем, когато би трябвало да се отпуснем и възстановим, това въздействие става изключително нездравословно.

ОПАСНОСТИ ЗА ЗДРАВЕТО

Централната ни нервна система действа посредством фини електрически импулси. Телата ни са електропроводими и ние сме доста чувствителни към всяка смяна в лъченията към нас. Човек може да почива в среда, която е минимално натоварена от електромагнитни импулси – натегнатост на електрическото поле под 5 V/m и магнитно поле под 2 милигауса. Често обаче заради погрешно построени електрически съоръжения, ключове и контакти, ситуирани в непосредствена непосредственост до човешкото тяло, тези стойности доближават до 200 V/m напрежение и до 8 – 14 милигауса магнитно поле. Какво значи всичко това? Постепенно с времето човек става раздразнителен, разтревожен, губи съня си, изпада в психическо неравновесие, стойностите на кръвното му налягане се двоумят.


Хората, изложени на геопатогенен стрес, стават раздразнителни и неустойчиви,
а домашната атмосфера се изпълва напрегнато и кавги.
Често се случва бебета на няколко месеца и деца до 7-годишна възраст да изпадат в положения, сходни на епилепсия, без да има забележима физиологична, функционална или биохимична причина за това. Направените проучвания в множеството случаи записват превъзбудено положение на централната нервна система. В пространства, ситуирани наоколо до антени за мобилни връзки, постоянно се случва децата да изпадат в безпокойствие, изпитват неоснователен боязън, внезапно се будят... После мъчно заспиват и като цяло са в лабилно прочувствено и здравословно положение. Същото се случва и с възрастните.

Домовете ни са претъпкани с битови електроуреди, обградени сме от телефони,
таблети, преносими компютри, рутери, които ни облъчват непрестанно.
След пандемията от Коронавирус от ден на ден хора придвижиха своите офиси в домовете си. Така равнищата на техногенните натоварвания се усилиха десетки, даже стотици пъти. Коварното е, че въздействието на този вид предавания (електромагнитни и геопатогенни) не е незабавно, тяхното въздействие се натрупва последователно. И заради забавеното деяние най-често не осъзнаваме кой е източникът на казуса.

ПРАВНИ АСПЕКТИ

Много от мощните източници на електромагнитни предавания проникват в нашите домове извън и ние не сме в положение да повлияем на това. Такива са 5G антени на мобилните оператори, електропроводи, трафопостове, трамвайни и тролейбусни линии, подземни връзки, метро линии... Дори рутерите на съседите ни, сложени наоколо до нашата спалня, могат да провокират мощно натоварване и разтревожен сън. Държавните институции и мобилните оператори ни успокояват, че излъчването на 5G антените е в границите на общоприетите правила за сигурност.

С други думи, мъчно е да докажете, че ви е породена щета и да търсите обезщетение за влошеното си здраве. Но истината е, че няма „ общоприети правила “, всяка страна взема решение сама за себе си. Ако разгледате деликатно Резолюцията от Залцбург от 2001 година, ще откриете, че нормите, признати от държавното законодателство на страни като Австрия, Швейцария и Англия (максимално допустимото напрежение за вътрешни пространства е от 0,05 до 0,50 V/m и компактност на предаваната вълна от 10 до 1000 μW/cm²), са доста по-строги от тези на страни като Китай, Италия и България да вземем за пример. Но съгласно мнозина експерти даже по-строгите правила за сигурност на електромагнитните предавания доста надвишават допустимото за индивида.

ДИАГНОСТИКА

Ако преди двадесет години акцентът на една радиестезична инспекция на дома беше главно върху геопатогенните зони и предавания, през днешния ден е належащо да се мери с точно съоръжение за целия набор от предавания на електрическите уреди в дома или офиса. Картината е в действителност неведнъж по-сложна, тъй като когато се комбинират геопатогенни и техногенни предавания, методите и средствата за отбрана и хармонизация би трябвало да бъдат доста по-всеобхватни.

В предишното главно използвахме защитни пирамиди, конуси, радиални и местни катализатори, които позволяваха сполучливо екраниране на главните геопатогенни и част от техническите предавания. Днес това към този момент не е задоволително.

КАК ДА съдебна експертиза ЗАЩИТИМ

Въпросът по какъв начин да обезопасим дома от нездравословните предавания е основен. Затова дълго време в Меtа Health изследвахме голям брой отбрани, създадени от учени от страни по целия свят. Бяхме водени от желанието да предоставим най-хубавото от разработките в света за предотвратяване от нездравословни предавания и хармонизиране на виталната среда и индивида. Впечатляващи благоприятни условия и висока успеваемост открихме в продуктите Rostock на австрийската компания Solid Sol и сега сме представител на тяхната продукция в България. Компанията Solid Sol е един от водачите в региона на квантовата медицина и създава необятна гама от честотни препарати, есенции и защитни средства.


Меta Health предлага точно премерване на целия набор предавания
от електрически уреди в дома и офиса
Представените от нас плакети за обезвреждане на разнообразни типове нездравословни предавания и хармонизиране са най-иновационната част от техните артикули. Те съставляват железни носители с вградена информация за хармонизиране и отбрана на дома, членовете на фамилията, работното място и доста друго. Действието на другите плакети, според от предназначението им, обгръща разнообразни пространства – от няколко метра до стаята, автомобила, жилището и доста повече... Плакетите действат върху измерими физически правила. Благодарение на тях разрушителната сила на стресовите полета (технически, геопатогенни и други) се трансформира в градивна сила. Изборът ни се спря на тях, защото плакетите съставляват изцяло нов метод за справяне със стресови предавания и трептения, а успеваемостта им е впечатляваща.

Плакетите са едни от най-съвременните и ефикасни защитни средства.
Те образуват мощни защитни полета към индивида и населяваното от него пространство.

ЧРЕЗ ПЛАКЕТИТЕ Е ВЪЗМОЖНО:

Домът да бъде съгласуван на доста равнища. Плакети, като „ Щастлив дом “ да вземем за пример, оказват помощ да се преструктурират и разградят старите стресиращи енергийни потоци (от предходни притежатели или наематели, отрицателна атмосфера, болести, смъртни случаи и др.). Така домът се трансформира в място на мир и сигурност, в което се усещаме уверени и предпазени. Чувстваме се като хора, обединени от сърдечна връзка, в която се предизвикват приемане, взаимност, грижа, предоставяне и взимане без употреба, благодарност и почитание.Храната да бъде тънко енергийно приспособена към нас, тъй че да поносим допустимо минимум щета от отрови, замърсители и генномодифицирани съставни елементи. Непоносимостта и алергиите към избрани храни могат да бъдат сведени до най-малко, а питателните артикули да бъдат изпълнени с витална сила и светлина.Да хармонизираме работното място по този начин, че да се усещаме в него по-комфортно и да ни помогне да проявим с лекост качества като централизация, въображение, наслада, увереност, умеене да поддържаме връзка.Дори сме в положение да променим енергийната реакция на тялото ни към алкохола, намалявайки опиянението и махмурлука. Черният ни дроб ще бъде доста благодарен за това.В актуалния свят софтуерния напредък и икономическото развиване се одобряват като главен приоритет, до момента в който вероятните отрицателни резултати от техническите предавания, химически замърсявания, генномодифицирани храни и доста други фактори влияещи върху здравето на хората се подценяват. Затова на всеки от нас се пада отговорността самичък да обезопаси себе си, своите близки и виталната си среда.

ПЛАКЕТИТЕ – СФЕРИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ: Геопатогенни полетаТехногенен смогЩастлив домХрана & КухняСупер ученикЩастлив офисАвтомобили доста другиЗа информация:
meta-health.bg
0887 [email protected]


Иван Тодоров приключва лингвистика в Русия. Работил е като сътрудник на Българска телеграфна агенция в Югоизточна Азия. Повече от 30 години се занимава с приложна радиестезия и механически радиестезични разбори на човешкото здраве и здравето на дома. Първи в България организира публична диагностика и създаване на отбрана от нездравословни предавания на огромна социална постройка – тази на Българска телеграфна агенция. Специалист в региона на геопатологията, радиестезичната диагностика и отбраната на дома и индивида от нездравословни геопатогенни и механически предавания. Съсобственик на Meta Health. Има научни проучвания на водата и води курсове по радиестезия и себеразвитие. Автор на голям брой книги.

Статията е оповестена в Списание 8, бр. 2/2024 г.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР