Един от водещите бокс-анализатори в Англия Елиът Уорсел направи обстоен

...
Един от водещите бокс-анализатори в Англия Елиът Уорсел направи обстоен
Коментари Харесай

Кубрат Пулев получи жесток удар, сринаха го със земята...

Един от водещите бокс-анализатори в Англия Елиът Уорсел направи обширен коментар на протичащото се при най-тежките. Поводът е триумфът на Антъни Джошуа над Джоузеф Паркър преди два дни . В коментара си анализаторът визира и Кубрат Пулев, който трябваше да се бие с Джошуа през есента, само че травма провали дуела, написа Блиц.

" Още когато в началото този мач беше плануван за октомври предходната година, беше много неприветлив.  Така че можете да сте сигурни, че опцията за провеждането на подобен мач тази година никой в никакъв случай не би изискал да се реализира ", написа анализаторът в едно от най-четените издания Boxing News Online.

" Едно време Пулев може би беше добър боксьор. Но през 2017 година организира единствено една битка и победи със съдийско решение Кевин Джонсън. И към този момент, наближавайки 37-ия си рожден ден, наподобява надалеч от най-хубавите си дни.  А и също така беше сдъвкан и изплют от Владимир Кличко през 2014 година. "

" И още нещо - няма безусловно никакъв интерес този мач да бъде продаден.  Пулев не е във форма, не се е присъединил в заканите към Джошуа, няма безусловно никаква история с него, а също така имаше своя златен късмет, само че не съумя да се възползва от него ", проучва Уорсел.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР