Един от водещите български ММА боец и кикбоксьор Деян Топалски

...
Един от водещите български ММА боец и кикбоксьор Деян Топалски
Коментари Харесай

Контузия спря Топалски за бой в Чечня


Един от водещите български ММА войник и кикбоксьор Деян Топалски се контузи на мощната галавечер WFCA 44 в Грозни, Чечня. Той имаше за противник локалния войник Магомед Героев.

Срещата беше доста равностойна първоначално, а двамата се дебнеха много. Минута и половина след началото на мача, без забележима причина българинът се срина на земята, откакто лявото коляно подаде. Срещата беше прекъсната, тъй като българинът не съумя да продължи.

„ Общо взето надали можеше да стане по жалко нещо – написа на своята Facebook стрница Топалски. - 1000 пъти избирам да бях пребит, нокаутиран или събмитнат, в сравнение с това! Бях убеден, мощен, натрениран до безобразност и подготвен на всичко за тази победа.

Едва ли за различен мач съм правил по-хубава подготовка от тази, само че уви. Сега би трябвало да изчакам ядрено-магнитния резонанс, откакто спадне оттока и да схвана какво тъкмо се случи с коляното и по какъв начин ще се възвръщам. Но каквото и да е, няма да се дам на никой и нищо!!!

Благодаря на всички момчета, които ми помогнаха през последните месеци. Благодаря на жена си и сина ми, че изтърпяха да ме няма когато им трябвах най-вече!

Благодаря на спонсорите си за поддръжката и на всички другари и непознати които стискаха палци за мен през днешния ден! Започваме нова борба! Сега! “.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР