Един от водачите на терористичната групировка Ислямска държава е ликвидиран

...
Един от водачите на терористичната групировка Ислямска държава е ликвидиран
Коментари Харесай

САЩ обяви за ликвидиран терорист от ИД, Асад се оплаква от ракетни удари по негови позиции

Един от водачите на терористичната формация " Ислямска страна " е премахнат в Сирия при въздушен удар, нанесен от водената от Съединени американски щати интернационална коалиция, оповестява телевизия Fox News, съобщи БГНЕС.
В Южна Сирия са убити няколко бойци на ИД, в това число един от водачите на групировката, който е виновен за убийството на американския жител Питър Кесиг и други заложници. Ударът е нанесен с безпилотен аероплан.
Съобщава се, че са нанесени удари по позиции на сирийската войска край Ес-Сухна, в Източна Сирия.
Според Сирийската обсерватория за човешки права, съдружните сили, позиционирани в региона на " Ат-Танф ", са изстреляли " повече от 14 ракети " против ескорт на сирийската войска, преминаващ през пустинята в провинция Хомс. Съединени американски щати употребяват базата " Ат-Танф " основно за удари против " Ислямска страна ".
Питър Кесиг от 2004 до 2007 година е служил в сухопътните войски на Съединени американски щати. През 2013 година той е покорен от бойци в Сирия, където е отишъл с филантропична задача. През 2014 година бунтовниците разгласиха запис, от който излиза наяве, че американският заложник е обезглавен. По-късно Вашингтон удостовери убийството на Кесиг от терористите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР