Един от участниците в най-новия сезон на предаването Като две

...
Един от участниците в най-новия сезон на предаването Като две
Коментари Харесай

Скандални разкрития за любовната афера на Слави и Деси Добрева

Един от участниците в най-новия сезон на предаването „ Като две капки вода “ е познатата на всички певица Деси Добрева. Тя е известна на необятната публика от много дълго време, когато към момента беше част от екипа на „ Шоуто на Слави “.

В последното издание на предаването обаче, Деси Добрева съумя да сътвори значителен скандал, който сигурно ще й коства доста отсега нататък. Безобразното й държание съумя да провокира много отрицателни мнения още по времето на представянето й в обществените мрежи. За идващия епизод на предаването, „ бутонът на шанса “ отреди на надарената Деси Добрева да се превъплъти във великата, световноизвестна певица и актриса Дженифър Лопес.

Това, което същински изненада и значително разочарова феновете на предаването и феновете на Деси Добрева обаче, беше отношението й към поставената задача. Никой не очакваше, че миловидната Деси Добрева, която постоянно е създавала усещане за доста доброжелателна, може да реагира по подобен метод.

Излъченото клипче от подготовките сподели извънредно отрицателно отношение на Добрева към Дженифър Лопес. Ето какво гласи и един от мненията, който е оповестен в формалната страница на предаването под фотографията на Деси Добрева, преобразена като Джей Ло:
„ Оф, тъкмо тая пача да ми разяснява какъв брой зле била Джей Ло…wtf? Ти, моето момиче, дето си известна с единствената си ария, приказваш, че Джей Ло нямала умения. И тъкмо ти си пъклен надменна и надута пуйка, от персонален опит го знам…Теб те знаят 5 индивида, а Джей Ло цялата планета…Къде си тръгнала да приказваш нелепости не знам…ако не беше Слави щеше да пееш по циганските сватби в мааалата “

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР