Един от тримата кандидати за президент на - Тони Фрейша

...
Един от тримата кандидати за президент на - Тони Фрейша
Коментари Харесай

Тони Фрейша: Реал е облагодетелстван, а Барселона ощетяван последните години

Един от тримата претенденти за президент на - Тони Фрейша продължава своята акция преди изборите в неделя, когато би трябвало да се реши кой ще оглави каталунците. Той ще се изправи против Жоан Лапорта и Виктор Фонт в борбата за доверието на почитателите, а в изявление за “Диарио” единствено три дни преди решителното гласоподаване още веднъж се захвана с безконечния противник, който дефинира като миропомазан в последните години.

“Това, което хората си мислят, би трябвало да каже непосредствено: Реал Мадрид е миропомазан, а Барселона е ощетяван в последните години. Уважавам Реал и Флорентино Перес, само че нещата са такива, каквито са,” съобщи Фрейша и по-късно се насочи към изявлението на Лапорта, че може да остане на “” единствено в случай че той бъде определен за президент:

“Ако Лапорта в действителност е споделил такова нещо, то това е изявление от позицията на незнанието. Разбира се, ще седнем и ще беседваме с Меси, с цел да може неговата прелестна история с Барселона да продължи,” изясни претендентът.

След това той си пожела тъждество в дербито на Мадрид този уикенд сред Реал и Атлетико, което ще е по време на изборите при каталунците.

“Барселона ще има добър президент, без значение кой ще бъде определен, почитателите знаят по какъв начин да гласоподават. Отборът не е спрял да бъде световен бранд, ние единствено ще допринесем към стила, който сме наложили, със свежи хрумвания,” изясни Фрейша.
Ла Лига 26 кръг, събота 6 март  Осасуна 22:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР