Един от шефовете на Байерн Мюнхен - Оливер Кан говори

...
Един от шефовете на Байерн Мюнхен - Оливер Кан говори
Коментари Харесай

Оливер Кан: И други големи играчи са напускали Байерн и клубът не се е разпадал, даже е бил и по-успешен

Един от шефовете на Байерн Мюнхен - Оливер Кан приказва за продажбата на Роберт Левандовски в Барселона. Късно нощес беше комплициран завършек на сагата, като баварците одобриха офертата на каталунците от 45+5 млн. евро за поляка.

Голмайсторът ще парафира за 4 години с „ лос кулес”, като се чака прехвърлянето публично да бъде разгласен в неделя. По-рано през днешния ден Левандовски организира последна подготовка с немския гранд и се сбогува с всички в клуба, където игра през последните 8 години.

„ Преди два месеца нямахме нито оферта за Левандовски, нито действителни други възможности. Оттогава обстановката обаче радикално се промени. Барселона предложи сума, която прави продажбата безусловно рационална за нас. Засега имаме устно съглашение. Освен това неотдавна подписахме с състезател от международна класа в офанзива като Садио Мане”, съобщи Кан пред „ Билд”.

Той добави, че баварците наблюдават пазара за възможен заместител на Левандовски. „ Следим пазара и в случай че изникне опция, ние ще се възползваме. Настоящият трансферен прозорец демонстрира, че Байерн е извънредно прелъстителен клуб за най-хубавите играчи в Европа. Знаем какво изискуем на Роберт, само че огромни играчи са напускали Байерн в предишното и клубът не се е разпадал. Напротив, постоянно даже беше по-успешен”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР