Един от предполагаемите съучастници на убийците на двегодишната Данка, чието

...
Един от предполагаемите съучастници на убийците на двегодишната Данка, чието
Коментари Харесай

Арестуван за убийството на 2-годишната Данка почина в ареста

Един от хипотетичните съучастници на убийците на двегодишната Данка, чието тяло към момента не е открито, е умрял в ареста рано през днешния ден, заяви сръбската полиция, представена от Българска телеграфна агенция.

Според полицията гибелта му е естествена. Прилошало му е в ранните часове и макар навременната реакция на полицейските чиновници и лекарите, които създали опит за реанимация, той умрял в 3:10 часа, а правосъдният доктор установил естествена гибел, оповестяват сръбските медии.

Починалият в ареста е брат на единия обвинен за убийството на Данка, пишат сръбските медии. Той и татко му през вчерашния ден бяха арестувани за 48 часа по съмнение, че са помогнали за укриването на натрупа на детето, който към момента се търси.

Данка беше оповестена за търсене на 26 март, откакто изчезна в Банско поле, покрай източния сръбски град Бор. Първо бяха задържани двама мъже на 50-годишна възраст.

Единият обвинен е признал при разпит в прокуратурата в Зайчар, че е удушил Данка. Той е споделил също по този начин, че баща му и брат му са му помогнали да скрие тялото. Те също са били арестувани. Другият обвинен е употребявал правото си на безмълвие.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР