Един от първите признаци на стареене на лицето не са

...
Един от първите признаци на стареене на лицето не са
Коментари Харесай

С леки пощипвания ще забавим стареенето на лицето

Един от първите признаци на стареене на лицето не са бръчиците към очите, а лекото, съвсем незабележимо първоначално, провисване на кожата по линията на долната челюст.

В началото е напълно леко и се вижда единствено по фотоси. Уж няма смяна в килограмите, само че лицето наподобява отпуснато, все едно е с гуша.

Отпускането на „ мрежата “, която поддържа кожата еластична стартира още на 28. Към 36 разликите в фотосите към този момент се вижда ясно.

Естествено, никой не може да спре времето, само че можем да забавим отрицателния му резултат като се грижим добре и с обич за себе си.

Без да трансформираме битката с остаряването във фикс концепция, ви предлагаме един елементарен масаж, с който да поддържате тази част от лицето си тонизирана и във форма за по-дълго време.

И няма да забравим да ви напомним, че е доста значимо да спрете цигарите, да се храните уравновесено, без модифицирани храни с доста скрита захар и да ползвате качествена, подобаваща за лицето ви козметика.

Да се върнем на масажа.

Както ще видите и на фотографията, сгъвате показалеца и междинния пръст и стартирате леко да пощипвате кожата по долната челюст сред кокалчетата на пръстите като стартирате от брадичката и се движите на открито към ушите.

Лек подмладяващ масаж, с цел да запазим младежкия тип на лицето #jawline #facemassage #елавedna

A post shared by Edna.bg (@ednabgofficial) on Feb 28, 2018 at 1:13am PST

Не щипете мощно, въпреки всичко не желаеме да се осакатите, а едвам тонизирате мускулите.

Може да го вършиме когато се сетите – до момента в който мислите, до момента в който четете книга, до момента в който гледате телевизия. Стига да сте с чисти ръце, несъмнено.

Нека това се трансформира в един нов, потребен табиет. За предпочитане е пред пушенето.

Можете да употребявате и котка ;)

I’m not sure what situation this is but...carry on cat. #weird #cat #catten #russianblue #mrbusiness #pnw #chin #facemassage

A post shared by Hannah Goodman (@hannaneng) on Feb 27, 2018 at 7:05am PST

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР