Един от партньорите на Димитър Бербатов - Петър Величков, разкри

...
Един от партньорите на Димитър Бербатов - Петър Величков, разкри
Коментари Харесай

Петър Величков разкри моментното състояние на БФС

Един от сътрудниците на Димитър Бербатов - Петър Величков, разкри какво е моментното положение на БФС.

" Димитър към този момент загатна, че футболната общност знае какво съставлява БФС сега. Аз от осем години съм в Изпълкома, като за някои хора това може да носи негатив, съгласно мен носи позитив, тъй като видях по какъв начин действа централата и какво може да се промени ", стартира Величков.

" Свидетели сме на едни властнически взаимовръзки сред централата и районите. Слаба връзка и липса на чуваемост сред централата и клубовете от областите. Знаете за отхвърли на страната да работи с централата в този тип. Разследвания и обвинявания в корупция. Има сериозна липса на спонсорски контракти и партньорства ".

" Напълно несъответстваща политика в развиването на човешките запаси. Липса на повишение на квалификацията на личния състав. Липса на мотивация на чиновниците да се развиват и дават целия капацитет, който имат. Футболната централа действа на " казал-рекъл ". Липса на регулации на процесите, които текат във футболния съюз. Поле за субективизъм. Непрозрачност при взимане на решенията и опция за корупционни практики ".

" Неадекватно ръководство на активите. Голяма част е дадена за ръководство на външни компании. Тежки отговорности към БФС от наемателите, които мъчно могат да се съберат. Договорите, които са сключвани мъчно ми е да преценява дали става дума за аматьорска работа или нарочна занемареност. Уставът е насочен към съответни хора и ползи, а не към процесите във футбола. Ако уставът бе естествен, нямаше да се надлъгват кое може и кое не може ", сподели Величков.
 Димитър Бербатов публично се кандидатира за президент на БФС!
Димитър Бербатов публично се кандидатира за президент на БФС!

С него са Мартин Петров и Стилиян Петров
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР