Един от основните въпроси, които занимаваха феновете на Кейт Мидълтън

...
Един от основните въпроси, които занимаваха феновете на Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Специалната връзка на принцеса Шарлот и принц Луис

Един от главните въпроси, които занимаваха почитателите на Кейт Мидълтън преди коледния й концерт в Уестминстърското абатство, беше дали тази година ще видят на него и най-малкото й дете с принц Уилям.
 Принц Луис и ще участва ли на коледния концерт на майка си Кейт Мидълтън
Принц Луис под въпрос за коледния концерт на Кейт Мидълтън

Дали е задоволително пораснал

Всички те останаха щастливи, тъй като петгодишният принц Луис също участва на тържественото събитие на 8 декември вечерта. Той не изглеждаше обезпокоен от 1500-те посетители, само че пък можеше да разчита и на солидна поддръжка.

Тя пристигна в лицето на по-големите му брат и сестра и, по-специално, на кака си Шарлот. Осемгодишната принцеса беше неразделно до братчето си, с цел да го направлява, а това направи усещане на кралските коментатори.
 Снимка 645822

" Толкова е сладко да забележим и тримата (принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис - б.а.) дружно. Особено какъв брой е грижовна Шарлот към дребния си брат ", разяснява Софи Мирман пред People.

Луис пък още веднъж сподели палавия си манталитет, като не пропусна да се пошегува със сестра си. Петгодишният принц духна коледната й свещичка пред камерите, само че Шарлот по никакъв метод не сподели да му се е ядосала.
 Снимка 645820

И трите деца на принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха облечени в тъмносиньо в композиция с винено алено. А дребната се включи в наклонността да повтаря тоалетите си, като носеше същото палто, с което беше на коледния концерт през 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР