Един от основните претенденти за трофея на Копа Америка -

...
Един от основните претенденти за трофея на Копа Америка -
Коментари Харесай

Красив гол на Меси не стигна за победа на Копа Америка

Един от главните кандидати за трофея на Копа Америка - Аржентина, не съумя да завоюва победа в първия си мач - 1:1 против Чили в мач от група А, игран в Рио де Жанейро.

Суперзвездата на аржентинците Лионел Меси вкара в 33-ата мин. отлично попадение от директен свободен удар, което бе 73-ото му за националния тим. С това той усили задатъка си във безконечната ранглиста на страната пред отказалия се през 2005 година Габриел Батистута, който е с 54 гола.

Поредният искра на гения на Меси оказа помощ на Аржентина да поведе в резултата, само че не и да победи носителя на трофея от 2015 и 2016 година В 53-ата мин. бе отсъдена дузпа за Чили за нарушаване против Артуро Видал ( " Интер " ), като се наложи потреблението на VAR. Видал извърши нарушаването, вратарят на аржентинците Емилиано Мартинес ( " Астън Вила " ) мазета, само че при добавката Едуардо Варгас ( " Атлетико Минейро " ) изравни.

В 70-ата мин. Меси имаше късмет да вкара за повторно, само че ударът му бе избавен от чилийския вратар Клаудио Браво ( " Бетис " ). В идващите си мачове Чили ще играе с Боливия на 19 юни, а Аржентина ще срещне Парагвай на 22 юни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР