Един от основните играчи на националния ни отбор - Страхил

...
Един от основните играчи на националния ни отбор - Страхил
Коментари Харесай

Титуляр в националния тим отпадна от сметките за мача със Северна Ирландия

Един от главните играчи на националния ни тим - Страхил Попов, не потегли с отбора за Белфаст. Селекцията на Ясен Петров се изправя против Северна Ирландия на следващия ден от 21:45 часа в третия си мач от квалификациите за Мондиал 2022.

Както към този момент стана ясно, бранителят на турския Хатайспор беше освободен от лагера на " трикольорите " и няма да се разчита на услугите му и за гостуването в Белфаст. Страхил Попов остана отвън групата и в семейството на Италия в неделя, изгубено с 0:2. До момента Ясен Петров не е посочил повода за освобождението на бранителя от лагера на държавния отбор.

Неофициалната версия е, че Попов има лека контузия.

Кирил Десподов пък към този момент е възобновен и отпътува с националния тим. Крилото на Лудогорец получи травма в първия мач против Швейцария (1:3) предишния четвъртък и не бе в групата за дуела с Италия. Десподов към този момент е възобновен и се чака да играе на следващия ден.

В 20:15 часа българско време през днешния ден ще се организира постоянният брифинг на Ясен Петров преди дуела, а в 20:45 часа е тренировката на националите ни на стадион " Уиндзър парк " в Белфаст.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР