Един от основните футболисти в Левски и голям любимец на

...
Един от основните футболисти в Левски и голям любимец на
Коментари Харесай

Остава ли един от любимците на левскарите? Отговорът от самия играч

Един от главните футболисти в Левски и огромен любим на публиката Роман Прохазка е с неразбираемо бъдеще. Поне това стана ясно от негово изявление. Словакът дава отговор през днешния ден на въпроси на почитатели в лайв чат във „ Facebook “.

" Засега не съм получил предложение за нов контракт, тъй че не мога да кажа дали ще остана в Левски. Никой не е приказвал с мен. Има време. Всичко е въпрос на диалози “, сподели Прохазка на въпрос дали ще остане на Герена.

" Не бих приел оферта от различен български клуб. Четири години съм в Левски и не желая да играя на друго място в България ", добави той.

" Всеки мач е друг. Имаше мачове, в които играхме по-дефанзивно, само че имаше и мачове, в които имахме доста положения, само че отново бихме с по 1:0. Но 3 точки се дават за победа и при 1:0, и при 5:0. Разбира се, че желаеме да бием с доста голове, с цел да радваме почитателите, само че не постоянно се получава,правим пропуски ", сподели още Прохазка.

„ Аз персонално имам единствена цел - да подвигна трофей с тима. Мисля, че тази година имаме късмет за това и ще създадем всичко допустимо, с цел да зарадваме почитателите ", добавя още словакът.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР