Един от неизменните професионални принципи на Евро Геймс Технолоджи“ е

...
Един от неизменните професионални принципи на Евро Геймс Технолоджи“ е
Коментари Харесай

Ивелина Михалева: Едно от най-важните качества за всеки мениджър и инвеститор е правилната преценка за силните страни на хората

Един от неизменимите професионални правила на „ Евро Геймс Технолоджи “ е да влага в нововъведенията и в капацитета на своите чиновници, споделя Ивелина Михалева, акционер в „ Евро Геймс Технолоджи “.  „ Инвестицията в хората и в нововъведенията постоянно е била част от ДНК-то на „ Евро Геймс Техноложди “. Тя е главен фактор в дълготрайната тактика за развиване на компанията. Коректността, лоялността и инвестицията в дълготрайните партньорства, въпреки това, помогнаха на EGT да резервира своите позиции даже в най-трудните интервали на повече от 20-годишната си история “, добавя тя.

Основана през 2002 година в София, компанията „ Евро Геймс Технолоджи “ (EGT) е интернационален производител на игрално съоръжение. В рамките на няколко години EGT съумява да доближи до равнище на безспорен водач в България и да се трансформира в основен състезател на интернационалния пазар на казино съоръжение.

Q&A

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР