Един от най-вкусните плодове са смокините. Милиони хора обожават да

...
Един от най-вкусните плодове са смокините. Милиони хора обожават да
Коментари Харесай

Ако искате да свалите високата температура, ЯЖТЕ този плод

Един от най-вкусните плодове са смокините. Милиони хора обожават да ги похапват и се възползват от всичките им потребни свойства. За страдание обаче на пресни плодове можем да се радваме извънредно малко време. Добрата вест е, че сушени имаме опция да открием през цялата година. Те са също толкоз потребни, само че надалеч по-калорични, по тази причина и с потреблението им би трябвало да се подхожда рационално.

Истината е, че от край време смокините се употребяват за лечението на редица болести. Сигурно сте чували за една част от тях. В днешната публикация ще ви споделим по какъв начин можете да свалите високата температура без лекарства. Да, на помощ идва вкусната смокиня, която няма аналог.

Как да свалим висока температура със смокини?
 Ако знаехте, че листата на смокините са способни да излекуват това, НИКОГА нямаше да ги подминавате Ако знаехте, че листата на смокините са способни да излекуват това, НИКОГА нямаше да ги подминавате
Смокините са едни от най-обичаните плодове. С вкусовите им качества всички са наясно, само че не и с лечебните им свойства. Може би някои от...

Арменската национална медицина предлага извънредно доста смокините като средство за простудни болести и висока температура. Специалистите настояват, че запарка от два броя бели сушени смокини в 300 мл вода или мляко, могат да смъкват температурата за нула време.

Тази запарка е подобаваща и за хора, които страдат от болно гърло или кашлица. Тя се подготвя в действителност елементарно и не е належащо да вършиме нищо особено.

Следващия път, когато се борите с висока температура, не пропускайте опцията да си я приготвите. Мигновено ще усетите облекчение и положението ви забележително ще се усъвършенства.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР