Един от най-важните елементи за подобряване и засилване плодовитостта на

...
Един от най-важните елементи за подобряване и засилване плодовитостта на
Коментари Харесай

Брюкселското зеле помага за по-лесно зачеване

Един от най-важните детайли за възстановяване и усилване плодовитостта на дамата и мъжа е фолиевата киселина. Тя доста понижава риска от абортиране и вродени недостатъци, заради което се предлага на всички бъдещи майки.

Брюкселското зеле е богато на витамини, които усилват количеството на сперматозоидите в еякулата. Те доставят в матката нужните питателни субстанции, което покачва шанса за оцеляването на бъдещото дете. Освен това в състава му се открива огромно количество фолиева киселина.

В състава си зеленчукът е събрал букет от ползотворни за всяка бъдеща родилка детайли. Като да вземем за пример фитосъединение – диндолилметан – съединяване, което оказва помощ на дамата да поема естрогена в вярната централизация.

Това фитосъединение се причислява към естрогена, който постъпва в тялото от външни източници. Това са основно пестиците и хормоните, съдържащи се в месото и млечните артикули. Всичко това оказва помощ на организма да изхвърли остатъците от естроген. А това покачва фертилността.

Доказано брюкселското зеле стои отпред на храните за правене на бебе. Освен фолиевата киселина, която е от значително значение за увеличение на плодовитостта както при мъжете, по този начин и при дамите, богатото на витамини брюкселско зеле усилва и равнищата на спермата.

 Бременност

И защото оказва помощ за доставяне на матката с верните хранителни съставки, то увеличавайки възможностите за оцеляване на спермата. Освен всичко това, преди време бе потвърдено, че зеленчукът понижава и равнищата на холестерола и има противовъзпалителни свойства.

Освен брюкселското зеле, има и други храни, които имат въздействие върху плодовитостта. Това са преди всичко храните, богати на витамини - най-много А, D, Е, К2, В6, В12, фолиева киселина, цинк и фибри. Храни с скотски протеин също са значими, само че тяхното количество би трябвало да се понижи.

Препоръчително е биомесо, пилешко месо, агнешко месо, риба и яйца. От храните с вегетариански протеин наблегнете на тъмните листни зеленчуци, цветни зеленчуци, фасул, леща, а също по този начин и ядки.

Пълнозърнесите храни, лените артикули и тези, богати на омега-3 също би трябвало да участват в менюто.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР